Presentatiecoaching door Florien

 

Of je nu spreekt voor een camera, een grote (zakelijke) groep, een presentatie voor collega’s. Je gaat iets overbrengen aan een ander: informatie, een verhaal, een verandering, een boodschap. In de praktijk gaat dit moment van spreken bij veel mensen gepaard met een nerveus en ongemakkelijk gevoel zodra je‘op moet’. Woorden en zinnen komen er anders uit. Er gebeurt van alles of juist helemaal niets in je hoofd. Je gaat op dingen letten om je heen zoals de camera of het gedrag van het publiek. De powerpoint achter je is ineens je enige hou-vast. Je mist de connectie met jouw verhaal, jouw publiek en misschien ook wel met jezelf!  Herken je dit en wil je dit graag veranderen? 

Ik ben presentatiecoach en ik kan je leren om op een ontspannen eigen wijze te presenteren, vanuit een goed opgebouwd verhaal. Op een manier waarop jij echt de connectie maakt met jouw verhaal én met jouw publiek. Jouw presentatie wordt hierdoor beter en je laat een positieve indruk achter bij de ontvanger. 

Door mijn jarenlange ervaring als regisseur/producent weet ik wat het effect op een spreker kan hebben als de camera aangaat. Door dit in te zetten bij mijn werk als presentatiecoach kan ik jou op alle gebieden beter leren presenteren op jouw eigen authentieke wijze én met plezier.

We gaan werken aan:
1. De inhoud en opbouw van jouw verhaal
2. Lichaamshouding, stemgebruik en spreektempo
3. De verbinding tussen jou en je publiek (zaal of via camera)
4. Hoe ‘doe’ je natuurlijk jouw verhaal voor een camera
Mijn presentatiecoaching bestaat uit 2 of 3 sessies van 2 uur. Hierin gaan we samen op leuke en onbevangen wijze aan het werk met jouw vraag. En ik garandeer je dat je er veel aan zult hebben!
Bel me gerust voor een afspraak of meer informatie: 0626394489

 

Florien Spronk is gecertificeerd Presentatiecoach 
(opleiding School voor Presentatiecoaching 2018)