Een podcast informeert, enthousiasmeert én motiveert.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je voor een interviewvorm, een tafelgesprek of bijvoorbeeld voor een documentaire-opzet of een serie? Presenteer je zelf of kies je voor een professional? Ik help je bij het maken van de juiste keuzes en ga met je in gesprek over wat je wil bereiken met je podcast.

Ik adviseer je wat de beste manier is om een zo effectief mogelijke podcast te creëren en ik werk net als bij video vanuit een concept en een script. Met onze mobiele studio kunnen we jouw podcast op alle mogelijke locaties opnemen. Naast de opname verzorg ik de audiovormgeving, het editen en de distributie.

Laten we samenwerken

Ben je op zoek naar een videopartner of wil je een podcast maken?

Uitgelichte
Opdrachten

Simon Lévelt

In deze podcast serie leert de Simon Lévelt medewerker bijvoorbeeld over Leefbaar inkomen. Simon Lévelt biedt boeren een eerlijk inkomen in bijvoorbeeld koffieland Ethiopie, maar doen we dat ook daadwerkelijk? 

Vilans

Voor Vilans maakten we samen met PopUp Podcast de serie We Love Innovators. Op 1 dag maakten 40 aanwezige zorgprofessionals samen  4 podcast afleveringen (iov Wirtz).

Jouw podcast met onze regie en techniek

Samen met mijn audiotechnicus verzorg ik de volledige techniek en regie op locatie bij jou of bij Filmdepartment. In de audio nabewerking maken we de podcast op lengte en zorgen we ervoor dat de audio netjes en schoon klinkt.