Regie en Redactie.

Samen met jou bepaal ik de inhoud van jouw video, podcast of livestream. Dit doe ik in de vorm van een videoconcept en een helder script. Soms werk ik met voice-over teksten meestal werk ik met de interview-vorm. De voorbereiding op de inhoud is de eerste focus. 

De eerste focus is op de inhoud.

Ik heb inmiddels honderden mensen geregisseerd vooraf en tijdens het draaien. Het formuleren vanuit jezelf, het reguleren van ademhaling, het vinden van een prettige houding, het inzetten van expressie en intonatie en omgaan met de techniek om je heen.  Op de draaidag zorg ik ervoor dat het verhaal wat we in overleg hebben gemaakt, goed in beeld wordt gebracht, de stijl van draaien pas ik aan op de opdracht. 

Laten we samenwerken

Ben je op zoek naar een videopartner of wil je een podcast maken?

Uitgelichte
Opdrachten

Simon Lévelt

Mensen uit de organisatie zelf aan het woord laten is een krachtige en persoonlijke manier om informatie over te brengen. Samen bepalen we op het moment van opname hoe we dit in beeld brengen. Bert Jongsma, directeur Simon Lévelt, laat hier zien dat een van hun mooie producten ook in de supermarkt te vinden zijn. 

CEO ACTION

Inhoudelijke vaste teksten vanuit de directie worden vooraf geschreven door corporate communicatie. Ik redigeer deze naar spreektaal en zet ze in autocue. Tijdens de opnames regisseer ik de spreker op intonatie en performance. 

Het CCV wetenschappers in beeld

Met de personen in beeld heb ik vooraf altijd telefonisch een redactioneel overleg zodat we weten wat de inhoud van het interview wordt. Als regisseur bepaal ik ook de locatie van de opnames zodat deze het verhaal kan versterken.