Produceren van een video in 4 fases.

Ik start met een idee en daarna een een script, dit is de pre-productiefase. Na akkoord start de productiefase, dit zijn de draaidagen. In de post-productie komt alles samen en wordt het materiaal gemonteerd tot een video. In de opleveringsfase wordt de video opgeleverd in het gewenste formaat. De gemiddelde doorlooptijd is drie weken. 

Uitgelichte
Opdrachten

Rituals

Hoe zorg je ervoor dat klanten over de hele wereld de beste ervaring in de Rituals winkels krijgen! In deze serie laten we dit zien door ge-ensceneerde scenes waarin echte Rituals medewerkers hun eigen rol spelen en acteurs de rol van klant. De opnames vinden plaats in onze virtuele studio winkel in een fysieke winkel.

Provincie Utrecht

Werken bij de provincie Utrecht betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ruben Dingemans gaat op onderzoek uit wat dat nu precies inhoudt en neemt ons mee door de provincie en langs medewerkers.

Reportage gemeente Utrecht

De forten Lunetten in Utrecht zijn werelderfgoed en de laatste jaren vooral een groen overwoekerde plek voor dieren en insecten. In een serie videos volgen we de renovatie van de forten die straks voor iedereen te bezoeken en te beleven zijn.